Dé scorebord app
De app die al uw scoreborden vervangt
Dé scorebord app
De app die al uw scoreborden vervangt
Vorige slide
Volgende slide

SPORTEN

‘Sporten’ is een algemeen programma, voor alles waaraan een optellende score te pas komt. Je kunt het zo simpel maken als je zelf wilt: Het plaatje hieronder laat de meest uitgebreide versie zien. De kleinere blokjes onder de scores van beide spelers of ploegen zijn met één simpele klik op de onderste keuzebalk in het scherm weg te halen of weer terug te halen. De punten voer je in met de puntenbalk, daar net boven

Zoals gezegd: hierboven staat de meest complete versie van dit programma-onderdeel. Gebruik je dit scorebord voor een spel zonder tierelantijnen als legs, sets etc., dan klik je die weg met de knopjes op de onderste keuzebalk.
Het knopje ‘puntenlijst’ regelt de vakjes uiterst links en uiterst rechts. Het toont de laatste vijf beurten en de daarin behaalde punten.
Het vakje ‘sets’ is te benutten om te laten zien om hoeveel gewonnen sets wordt gespeeld.
Het vakje legs laat zien hoeveel legs nodig zijn om een set binnen te halen. 
Het vakje beurt laat zien in de hoeveelste beurt een speler of team bezig is. Geen sprake van beurten in een spel? Klik weg met het knopje ‘beurt’. 
De knop ‘hs-moy-car’ stuurt de kleine getalletjes in beide grote scorevakken aan. hs=hoogste serie, moy=moyenne, car=te behalen aantal punten. Ook hier geldt: niet nodig? Klik weg.
Het kan belangrijk zijn  wie een spel begint. De knop ‘startwissel’ maakt het mogelijk eenvoudig te switchen. 
Met de knop ’timer’ schakel je de speeltijd in of uit. Vaak speel je misschien een spel zonder klok, maar als het wenselijk is, is hij hier beschikbaar. 
De knop uiterst rechts bedient de iPad-camera. Die maakt het mogelijk – en aantrekkelijk – om thuis mee te kijken naar de score-ontwikkelingen en het spel. 

MELDINGEN

Het spelprogramma geeft diverse meldingen zoals tijd, nabeurt, penalty en winnaar. De meldingen komen in plaats van de timer en verdwijnen weer als het spel wordt hervat.