Dé scorebord app
De app die al uw scoreborden vervangt
Dé scorebord app
De app die al uw scoreborden vervangt
Vorige slide
Volgende slide

DARTS DUBBEL

Dit programma-onderdeel heeft een aftellende score (bijvoorbeeld van 501 naar 0). Je vult het begingetal in en daarna steeds het geworpen aantal punten, drukt op enter, het programma doet de rest. Er zijn mogelijkheden om legs in te stellen en sets uiteraard. Bijzonder: als een speler kan uitgooien, wordt een mogelijke uitgooi weergegeven in zijn scorevak.   

Wil je niet de puntenlijst zien (laatste zes beurten behaalde punten), geen sets, geen legs, geen uitgooi, geen hoogste serie, geen gemiddelde? Klik ze weg met behulp van de knoppen in de onderste keuzebalk op het scherm. En klik ze weer terug als je ze wel wilt gebruiken.

KEUZE KNOPPEN

Knop startwissel:voor spellen zonder sets en legs is een indicatie voor wie een spel begint eigenlijk niet nodig of gewenst, daarom bestaat de mogelijkheid om deze indicatie te verwijderen. 

Knop timer:veel spellen hebben geen timer nodig, maar soms is het wenselijk er een te kunnen toevoegen. De timer is in te stellen tot 60 minuten en start opnieuw door het indrukken van de enterknop.

camera: voor de meekijkers thuis is het een extra aanvulling. Wanneer de camera wordt aangezet, verschijnt het beeld altijd in het scorevlak van de speler die niet aan de beurt is. De camera kan handmatig worden uitgezet, maar gaat ook uit wanneer de enterknop wordt ingedrukt, de beurt gaat dan ook over naar de andere speler. De camera kan weer worden aangezet maar verschijnt nu in het andere scorevlak van de speler die niet aan de beurt is.