Dé scorebord app

De app die al uw scoreborden vervangt

Dé scorebord app

De app die al uw scoreborden vervangt
scorebord biljart

BILJART DUBBEL

Dit programma-onderdeel is specifiek gericht op de biljartsport. Qua opzet lijkt het op het traditionele scorebord zoals dat in cafés en clubhuizen is te vinden, maar het heeft wat meer mogelijkheden.. Zo kan via de knop puntenlijst een overzicht gegeven worden van de laatste vijf beurten en de daarin behaalde punten. Er kan een speeltijd afgesproken worden en in het grote puntenvak zie je de behaalde caramboles, maar ook de hoogste serie, het moyenne tot dan toe en het te behalen aantal punten (knop hs-moy-car). 

In de afbeelding hierboven zie je dus dat speler A= Fridi (je kunt daar uiteraard een andere naam invullen) in vier beurten 37 caramboles heeft gehaald, een hoogste serie had van 15 en dat beide spelers naar 100 punten spelen. De pijl in het midden laat zien dat nu speler B= Niels aan de beurt is. Tot nu toe heeft Niels in drie beurten 35 punten gehaald. Het vakje 'beurt' maakt duidelijk dat nu de vierde beurt bezig is. Stel: Niels maakt er twee, dan druk je op 2, dan enter. De pijl zal daarna naar links wijzen, het vakje beurt zal 5 zeggen, de score van Niels zal 37 zijn, het moyenne van B zal iets zakken en de puntenlijst zal de vier beurten van Niels laten zien. 

CAMERA

Voor de meekijkers thuis is het een extra aanvulling. Wanneer de camera wordt aangezet, verschijnt het beeld altijd in het scorevlak van de speler die niet aan de beurt is. De camera kan handmatig worden uitgezet, maar gaat ook uit wanneer de enterknop wordt ingedrukt, de beurt gaat dan ook over naar de andere speler. De camera kan weer worden aangezet maar verschijnt nu in het andere scorevlak van de speler die niet aan de beurt is.


scorebord biljart camera