Dé scorebord app

De app die al uw scoreborden vervangt

Dé scorebord app

De app die al uw scoreborden vervangt
scorebord biljart

BILJART DUBBEL

Dit programma-onderdeel is specifiek gericht op de biljartsport. Qua opzet lijkt het op het traditionele scorebord zoals dat in cafés en clubhuizen is te vinden, maar het heeft wat meer mogelijkheden.. Zo kan via de knop puntenlijst een overzicht gegeven worden van de laatste vijf beurten en de daarin behaalde punten. Er kan een speeltijd afgesproken worden en in het grote puntenvak zie je de behaalde caramboles, maar ook de hoogste serie, het moyenne tot dan toe en het te behalen aantal punten (knop hs-moy-car). 

In de afbeelding hierboven zie je dus dat speler A (je kunt daar uiteraard een andere naam invullen) in drie beurten 37 caramboles heeft gehaald, een hoogste serie had van 15 en dat beide spelers naar 100 punten spelen. De pijl in het midden laat zien dat nu speler A aan de beurt is. Tot nu toe heeft speler B in drie beurten 35 punten gehaald. Het vakje 'beurt' maakt duidelijk dat nu de vierde beurt bezig is. Stel: Speler A maakt er twee, dan druk je op 2, dan enter. De pijl zal daarna naar rechts wijzen, het vakje beurt zal 4 zeggen, de score van speler A zal 39 zijn, het moyenne van A zal iets zakken en de puntenlijst zal de vier beurten van speler A laten zien. 

CAMERA OF KLOK

Voor het publiek in de zaal of de meekijkers thuis is het een extra aanvulling. Wanneer de camera of klok wordt aangezet, verschijnt het beeld op het scorebord en wanneer de camera of klok wordt uitgezet keer je terug naar het scorebord.

scorebord biljart camera